Internet Info snědeno

Včerejší byla super. Tato jediná věta vystihuje několika set hlavou slezinu, kterou nám dopřálo Internet Info (to jsou ti co dávají internetu obsah) na ostrově Císařská louka. Jak to na party vypadalo?

Příchod

Cesta autem je pohodlná, pakliže nemusíte překonat řeku Vltavu z prava do leva zrovna v čas, kdy se všichni vám podobní vrací z práce. No nic, díky bohu za klimatizaci. Nakonec jsem dorazil jen o půl hodinky později, než jsem chtěl. Hned u vchodu si mne nějaké děvče okroužkovalo a významným výrazem ve tváři mi sdělilo, že . Ok, říkal jsem si, něco vyhraju, je to zařízený. Pozdravil jsem se s pár „rukoupotřeschti­výma“ z managementu IInfa, vytrhl se z jejich spárů a vydal se směrem k lukostřelbě (nepřišel jsem se nažr… , ale pěkně si zasportovat).

Sporty

U lukostřelby jsem hned narazil na chudáka Martina, kterého pověřili obsluhou šípů (ani nevím, jestli někdo z kompetentních organizátorů zaznamenal, že tam Martin poctivě trávil prakticky celý večer, i když na jiných stanovištích se střídala jak vedoucí DW.) Každopádně mě Martin ve spolupráci s profíkem z místního klubu rychle objasnili taje tohoto „tichého“ sportu. Dost mi to šlo a docela mě to bavilo….. Oprava: docela mi to šlo a dost mě to bavilo ;)

Na petanque zase zaparkovali , ale to jen pro začátek večera. Kolem antukového (věru nechápu, kdo vymyslel tento povrch na petanque, když má 50 % lidí na party bílý trika) kurtu se hodně soustředil ten pán od Kořene, takže jsem ho samozřejmě párkrát vyklep. Kupodivu ho ten humor nepřešel a dokonce si dělal legraci z Haničky.

Lidé a psi

Lidí bylo na akci jak psů a psů tam bylo jenom pár. Za všechny jmenujme toho chudáka (psa) co mi celý vystrašený přeběhl před lukem a černo bílé psí duo od (mimochodem, myslím, že v do těch kapes na pásku se musí vejít žrádlo pro psíky tak na týden, věru praktické – chválím).

Asi nemá smysl vyjmenovávat všechny s kterými jsem stihl prohodit pár slov, ale aby bylo jasné, že fandit fotbalu se vyplácí, tak vězte, že tam byli i , Tomáš a Petr.

Blogeři

Internet VIP party a blogerů jak šafránu. jako vždy dobře naladěn, Petra opojená bůhvíčím a Yuhů hrající na flétnu (doufám, že to byla flétna, já z nástrojů bezpečně poznám jen fotbalový míč) umlčel na chvíli i pány z Čechomoru ;)

Chvíli jsem se snažil tvářit také velmi blogersky, až ke mně přišel Marek a sdělil mi, že když čte můj blog, tak uvažuje, že si také jeden pořídí. Marku prosimtě, nevím, co ti ve Švédsku sypou do čaje, ale dovoluji si ti připomenout, že :).

Sumář

Jsme národ žroutů a tak se celý večer pilně jedlo a pilo. Já si dal jen pár steaků a byly moc dobrý, děkuji. Dort v podobě loga IInfa šel na dračku, nejvíc jsem kolem něj viděl kroužit partu z EOL ;)

A jeden citát na závěr:

„Dneska tady jsou jen samí chytrý lidi nebo lidi s funkcí!“

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je Jan Vetyška. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.