Nedělní povídání o Sazkabetu

Prý bych mohl začít zase psát na blog a tentokrát prý že vážně. No tak já to zkusím a uvidíme, co se z toho vyklube.

Pro začátek jen jeden jednodušší (možná UX #fail) příběh z dnešního podvečera:

Uháněl jsem domů, ať dorazím před bouřkou. Vejdu si do dveří, unaven po náročném víkendu, hned mrkám směrem na gauč a do toho si uvědomuju, že za půl hoďky bude v tv Spartička. Chlapci nemají moc formu, fanoušci už asi podesáté vyhazují kosočtvercového odborníka Jardu H., takže šance na ztrátu bodů a tedy pravou slávistickou zábavu tu nějaká je. Hodím sprchu a mezitím už venku burácí hromy blesky. V tu chvíli mi dochází, že satelit asi zase nepojede a modlím se, aby se nehnula anténa na wi-fi. S předstihem radši sedám k pc, ať si vše nastavím včas. A ono ejhle…..

Na jaře jsem absolvoval anabázi s registrací na Sazkabet.cz, abych se mohl minimálně na Gambrinus ligu dívat hladce a legálně / placeně / férově. O tom, jak se musí někam do trafiky, autorizovat jakási kartička, tu radši dnes vyprávět nebudu. Každopádně registraci mám, měla by být platná, jdu na to. Jak mi stránky naběhnou, uvědomím si, že jsem tu dával jakési netradiční heslo, aby byla případně možnost sledovat fotbal „u někoho“ a necpat tam do pc svoje obvyklý hesla.

No nic, takových těch lehčích hesel mám maximálně 10 (opravdu nechci dělat reklamu na MojeID, ale je to prostě na některá místa super služba), tak je tu naťukám, to bude za chvilku. No a teď začíná ta pravá sranda:

No nevadí, za ty peripetie to stálo, pro příště jsem připraven.

Update:<em> Nutno dodat, že jakkoliv je webové rozhraní pro přihlašování strašné, tak support funguje rychleji, než by člověk čekal. Slečna mi odepsala na email za 20 minut a přidala i odpovědi na otázky, na které jsem se neptal (ze zkušenosti asi věděla, že by následovaly).

Příspěvek byl publikován v rubrice Víkendové téma a jeho autorem je Jan Vetyška. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.