I’m back

Dovoluji si upozornit velectěné internetové osazenstvo, že jsem zpět. Vracím se na svůj nikdy pořádně nerozjetý a zanedbaný blog. Chytám se za nos a budu se snažit nepravidelně často zahlcovat tyto stránky svými postřehy a komentáři.

Proč návrat?

Na otázku, proč se vracím existuje jednoduchá odpověď: Protože jsem si vzpomněl, že mám Google Analytics. Při vstupu do administrace Analytics jsem si zase uvědomil, že vlastním (rozuměj provozuji) blog. Můj přirozený smysl pro dobro společnosti mne přinutil k rozhodnutí blog také aktivně využívat.

Budu opravdu něco psát?

Tentokráte odpověď nejednoznačná: Doufám, že ano. Přeci jen 12 příspěvků za rok existence blogu je slabota. Tento svůj osobní rekord se pokusím v následujících měsících překonat.

Pravý důvod návratu na blog

Nebudeme si nic nalhávat, můj sociální život v poslední době není zrovna bujarý. Staré známé maximálně šmíruji přes Twitter. Pozvánky na zajímavé akce jako (a další podobné neméně zajímavé) sotva stíhám s díky odmítat. Proto se potřebuji udržovat ve formě alespoň online, jdu tedy aktualizovat svůj profil na LinkedIn a restartuji tento blog. Hlavně, ať mi nepřestanou chodit pozvánky na ty zajímavé párty. ;)

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je Jan Vetyška. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.
  • http://www.beneta.cz Petr Ocasek

    Prave vcas. Zrovna minuly tyden mi ma ctecka doporucovala vyradit tento zdroj jako mrtvy ;)

  • Jan Vetyška

    Super, je tu čtenář ;) A to jsem zrovna chtěl připsat, že také potkávám známe tváře pouze pohledem z okna vozu, právě tu vaši partičku jsem viděl včera, jak jste si to mašírovali na (pravděpodobně) oběd :)

  • http://www.hlava.net Eduard Hlava

    Jsem si myslel, že FeedReader zešílel a posílá mi nějaké staré příspěvky … a ono hov… on je to nový zápis. Tak ať se daří. ;-)

  • http://www.jantichy.cz/ Jan Tichý

    [1] Vyřadit jako mrtvý zdroj? Při pohledu na počet nepřečtených článků ve svém Readeru mám naopak právě takovéhle mrtvé zdroje nejraději. No nic, i přesto, že se teď zjevně v tomto směru Vetyškovo blogu výrazně „zhorší rating“((neboli Honza začne něco psát)), zatím si ho ve čtečce nechám ;). Gratuluji k blogerské reinkarnaci.